Internet

Maatwerk

Volledig afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Nu en in de toekomst.

Betrouwbaar en toekomstvast

Een stabiel en schaalbaar systeem.

24x7 Monitoring

Alle verbindingen worden 24×7 gemonitord door ons NOC.

Internet

Internet van Netwerkplek is stabiel, betrouwbaar en supersnel. Wij leveren onze Internetdiensten over ruim 80 glasvezel- netwerken en diverse DSL netwerken. Aan kleine en aan grote ondernemingen. Bovendien is dataverkeer via onze verbindingen veilig, zonder verlies van snelheid of data. Een goede oplossing voor bedrijven met een behoefte aan een hoog serviceniveau. Ook hier geniet u weer van de volledige service die u van ons gewend bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week beheer van uw verbinding.

zorgeloos overstappen

Overstappen is makkelijk

Overstappen naar een nieuwe internetverbinding is normaliter veel werk. Bij Netwerkplek nemen we dit volledig uit handen. Overstappen gebeurt in 3 overzichtelijke stappen. Eerst gaan we uitgebreid in gesprek over de huidige verbinding. Hoe wordt er nu gewerkt en zijn er mogelijkheden tot verbetering? Vervolgens richten we een nieuwe verbinding in en zorgen dat deze in één keer omgaat. Pas als u helemaal tevreden bent gaat het oude vebrinding uit en werkt u zorgeloos verder bij Netwerkplek.

Soorten verbindingen

Er zijn verschillende typen verbindingen: ADSL, VDSL en Glasvezel. Het verschil tussen deze soorten verbindingen verbindingen is veelal de techniek die voor de snelheid zorgt. Afhankelijk van úw wensen én wat op uw locatie beschikbaar is, bieden we u een geschikte aansluiting waarover we u onze diensten leveren. Klik hier en check de beschikbaarheid op uw locatie.

ADSL
een verbinding waarmee de download snelheid altijd groter is dan de upload snelheid. De maximale snelheid is afhankelijk van het onderliggende kopernetwerk en van de afstand van uw locatie tot aan de wijkcentrale.

VDSL
een opvolger van ADSL. Maar dankzij moderne techniek met een veel hogere up- en download snelheid. Hierdoor kunnen over een VDSL verbinding prima meerdere diensten tegelijk worden afgenomen, zoals internet en bellen en televisie. Een ander verschil met ADSL is dat de afstand van uw locatie tot aan de wijkcentrale helaas niet groter mag zijn dan 1,2 km.

Glasvezel
Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van zeer helder glas. De overdracht bij glasvezel gebeurt, anders dan bij koper, niet door elektriciteit, maar door lichtsignalen. Dit maakt razendsnel internet mogelijk met down- en uploadsnelheden tot wel 1 Gbit.

Geïnteresseerd?

Openingstijden

Kantoor
Ma-Vr: 8u – 17u
Za-Zo: Gesloten

Support
Altijd bereikbaar (24/7)

Telefoon

+31 (0)10 3072 090