24/7 online in de cloud

Netwerkplek

De online werkplek van de toekomst

Maatwerk

Volledig afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Nu en in de toekomst.

Kostenefficiënt

Acquisitie of (tijdelijk) extra medewerkers? Een schaalbaar systeem voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Regelgeving

Direct voldoen aan (inter)nationale standaarden voor informatiebeveiliging en natuurlijk de AVG.

online werkplek

Wat is een netwerkplek?

Een netwerkplek is een volgende generatie online werkplek. Bij een online werkplek staan alle data en programmatuur niet meer op de computer op kantoor maar veilig op een server in een afgesloten datacentrum. Vervolgens kan er via elke computer/tablet/smartphone met het systeem verbonden worden en heeft u dus altijd en overal beschikking over het volledige systeem. 

Netwerkplek is een totaaloplossing die volledige ICT ontzorging biedt. Om dat voor elkaar te krijgen zorgen we ervoor dat we continu blijven innoveren en aandacht besteden aan de volgende 5 speerpunten:

Service en advies

Door onze ruime ervaring in ICT (voor gezondheidszorg) kunnen wij u van degelijk advies voorzien op het gebied van automatisering, veiligheid en regelgeving. Daarnaast is onze servicelijn voor technische support 24/7 geopend.

Gebruikerservaring

Uiteindelijk draait elk ICT systeem om de gebruiker. Door extra aandacht te besteden aan gebruiksvriendelijkheid dragen we bij aan de arbeidsproductiviteit en werkplezier van onze klanten.

(Secure) Email

Volledig gehost op Nederlandse bodem en indien gewenst naadloos geïntegreerd met ZIVVER voor het versturen van vertrouwelijke gegevens.

Beveiliging

Tokens, wachtwoorden en pincodes zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Netwerkplek voldoet aan alle geldende normen voor informatiebeveiliging zonder het gebruiksgemak teveel in de weg te zitten.

Telefonie

Moderne VoIP techniek, op maat ingericht en volledig geïntegreerd met de online werkplek en (privé) smartphone voor nog meer gebruiksgemak.

zorgeloos online

Overstappen is makkelijk

Overstappen naar een nieuw ICT systeem is normaliter veel werk. Bij Netwerkplek nemen we dit volledig uit handen. Overstappen gebeurt in 3 overzichtelijke stappen. Eerst gaan we uitgebreid in gesprek over het huidige systeem. Hoe wordt er nu gewerkt en zijn er mogelijkheden tot verbetering? Vervolgens richten we een op maat gemaakt systeem op in onze cloud waar direct op gewerkt kan worden. Pas als u helemaal tevreden bent gaat het oude systeem uit en werkt u zorgeloos verder bij Netwerkplek.

Stap 1: Analyse

We bekijken samen het huidige systeem. Wat zijn de sterke punten en waar liggen de mogelijkheden tot verbetering?

Stap 2: Testen

Zowel het oude systeem als de Netwerkplek draaien naast elkaar zodat u het goed kunt testen.

Stap 3: Overstappen

Als Netwerkplek naar volle tevredenheid is ingericht kan het oude systeem simpelweg uitgezet worden.

Geïnteresseerd?

Openingstijden

Kantoor
Ma-Vr: 8u – 17u
Za-Zo: Gesloten

Support
Altijd bereikbaar (24/7)

Telefoon

+31 (0)10 3072 090