Telefonie

De dagen van telefooncentrales en telefoonlijnen zijn geteld. Wij willen flexibiliteit en zelf weten hoe wij onze bereikbaarheid inrichten. Dat is de telefonie van nu. Het biedt u talloze mogelijkheden. Door telefonie wil je gewoon goed bereikbaar zijn. Voor collega’s, klanten, leveranciers, nieuwe klanten. Of dat nu met een vast toestel, een mobiel toestel of een tool als Microsoft Teams is, dat is aan jou.

Maatwerk

Volledig afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Nu en in de toekomst.

Kostenefficiënt

Acquisitie of (tijdelijk) extra medewerkers? Een schaalbaar systeem voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Regelgeving

Direct voldoen aan (inter)nationale standaarden voor informatiebeveiliging en natuurlijk de AVG.

Hosted Telefonie

Wat is telefonie van Netwerkplek?

De zakelijke telefonie van Netwerkplek maakt uw organisatie en uw collega’s beter bereikbaar. Zo is niet alleen het thuiswerken kinderlijk eenvoudig, maar kunt u ook eenvoudig gecombineerde belgroepen achter directe telefoonnummers voegen, inclusief doorschakeling naar mobiele toestellen.

De kans dat een bellende klant te woord wordt gestaan door één van uw collega’s is daardoor vele malen groter, wat automatisch zorgt voor een betere klantervaring. Ieder gemist telefoontje kan immers een gemiste klant betekenen!

Netwerkplek zorgt al 17 jaar optimaal voor de bereikbaar van klanten op een vast telefoonnummer: dat zorgt voor een professionele uitstraling en een betere scheiding tussen werk en privé.

Professionele uitstraling

Feitje: klanten bellen sneller naar een vast nummer, omdat het een professionele uitstraling heeft. En een bellende klant is een bestellende klant.

R

Duidelijk

Telefonie van Netwerkplek is transparant en vriendelijk voor je portemonnee. Voor een laag, vast bedrag per maand weet je waar je aan toe bent. En uiteraard is alles per maand opzegbaar.

Flexibel

Het is heel simpel en flexibel. Je ‘vaste’ telefoonnummer gebruik je via je mobiele telefoon. Zo ben je overal bereikbaar op je zakelijke nummer.

zorgeloos online

Overstappen is makkelijk

Overstappen naar een nieuw telefonie systeem is normaliter veel werk. Bij Netwerkplek nemen we dit volledig uit handen. Overstappen gebeurt in 3 overzichtelijke stappen. Eerst gaan we uitgebreid in gesprek over het huidige systeem. Hoe wordt er nu gewerkt en zijn er mogelijkheden tot verbetering? Vervolgens richten we een op maat gemaakt systeem op in onze cloud waar uw centrale gaat draaien. Pas als u helemaal tevreden bent gaat het oude systeem uit en werkt u zorgeloos verder bij de telefonie van Netwerkplek.

Stap 1: Analyse

We bekijken samen het huidige systeem. Wat zijn de huidige instellingen en wat wilt u anders?

Stap 2: Testen

Zowel het oude systeem als de nieuwe telefooncentrale van Netwerkplek draaien naast elkaar zodat u het goed kunt testen.

Stap 3: Overstappen

Als de telefonie naar volle tevredenheid is ingericht, worden de nummers geporteerd en kan het oude systeem simpelweg uitgezet worden.

Alle mogelijkheden

Onze online telefooncentrale, is uitgerust met alle mogelijkheden die een online telefooncentrale maar kan hebben. Hiermee maak je jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor je klanten én heb je zelf de regie over je telefonie.

Telefoonnummer

Telefoonnummers hebben we op voorraad van elke regio in NL en we hebben ook landelijke telefoonnummers (085). Heb je al een telefoonnummer? Dan regelen we nummerbehoud voor je. Een telefoonnummer kost € 2,- per maand en voor een reeks van 10 betaal je € 10,- per maand.

Telefoons en headsets

Schaf je VoIP-telefoons bij Netwerkplek aan? Dan sturen we ze gebruiksklaar naar je op. Je hoeft ze alleen nog maar op je netwerk aan te sluiten met een netwerkkabel en dan werken ze direct.

Flexibel schakelen

Met flexibel schakelen stel je in welke telefoon rinkelt als je zakelijke nummer gebeld wordt. Zo kun je je mobiele telefoon laten rinkelen als je zakelijke nummer gebeld wordt. Deze doorschakeling is binnen enkele seconden geregeld via de app of je eigen online beheeromgeving mijn.netwerkplek.nl.

Mobiele APP

Met de Mobiele App bel je met je zakelijke telefoonnummer via je smartphone en beheer je eenvoudig je bereikbaarheid. Download de Mobiele App gratis in de App Store en in de Play Store.

Webphone

Schaf je VoIP-telefoons bij Netwerkplek aan? Dan sturen we ze gebruiksklaar naar je op. Je hoeft ze alleen nog maar op je netwerk aan te sluiten met een netwerkkabel en dan werken ze direct.

Online beheer

Als klant van Netwerkplek beheer je zelf realtime je telefonie in een zeer eenvoudige online omgeving: mijn.netwerkplek.nl. Hier pas je snel instellingen aan en analyseer je belstatistieken.

Geïnteresseerd?

Openingstijden

Kantoor
Ma-Vr: 8u – 17u
Za-Zo: Gesloten

Support
Altijd bereikbaar (24/7)

Telefoon

+31 (0)10 3072 090