Onze missie

De wereld verandert snel, ICT nog sneller. Zonder passie voor ICT is het niet te doen alle veranderingen bij te houden en hier tijdig naar te handelen. Wij volgen de ontwikkelingen en zorgen dat onze klanten altijd een modern up-to-date systeem hebben dat vandaag klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Wat we doen

Werkwijze

Netwerkplek is in de afgelopen 10 jaar gegroeid van een klein ambitieus plan van oprichter Jori Huisman, naar een online omgeving waar honderden mensen dagelijks op werken. We zijn er trots op dat onze eerste klanten al “in de cloud” werkten toen het woord “cloud” nog niets met ICT te maken had.

De visie van ons bedrijf is in die 10 jaar niet veranderd en onze werkwijze ook niet. We staan ervoor dat we in goed contact blijven met onze klanten, zodat we snel kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de sector. Maar bovenal zijn we proactief, zodat wij als eerste weten waar de kansen liggen en wat de vraag van morgen zal zijn.

Die filosofie trekken we verder door, door ons ICT systeem elke nacht te checken op updates van software bijvoorbeeld, maar ook door continu de beveiliging van het systeem en haar data te testen, zodat onze klanten zorgeloos kunnen blijven werken.

In het kort, wij zijn onze eigen meest veeleisende klant en daar plukt u de vruchten van.

Legal

Documenten

Lees hieronder onze algemene voorwaarden en het privacy statement voor deze website.

Stuur ons een bericht

Openingstijden

Kantoor
Ma-Vr: 8u – 17u
Za-Zo: Gesloten

Support
Altijd bereikbaar (24/7)

Telefoon

+31 (0)10 3072 090